H&M ilmoitti lopettavansa molemmat Hämeenkadulla sijaitsevat vaateliikkeet – Kommentoijat eivät yllättyneet: ”Viimeinen sammuttaa valot” - Tampere - Aamulehti

H&M ilmoitti lopettavansa molemmat Hämeenkadulla sijaitsevat vaateliikkeet – Kommentoijat eivät yllättyneet: ”Viimeinen sammuttaa valot”

Hennes&Mauritz kertoi tiistaina Aamulehdelle lähettämässään tiedotteessa sulkevansa molemmat Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevat vaateliikkeensä. Yrityksen mukaan lopettamisen taustalla ovat taloudelliset ja tuotannolliset syyt.

Hämeenkadulla sijaitsevien vaateliikkeiden vuokrasopimukset päättyvät kesäkuun jälkeen.

7.5.2019 19:42

Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevat vaateliikkeet poistuvat katukuvasta lähikuukausien aikana. Aamulehdelle lähettämässään tiedotteessa yritys kertoi molempien liiketilojen vuokrasopimusten päättyvän kesäkuun jälkeen.

Lopettamispäätös ei yllättänyt Aamulehden lukijoita, jotka ovat kommentoineet aiheeseen liittyvää uutisointia ahkerasti. Iltaseitsemään mennessä kommentteja oli jätetty jo yli sata kappaletta.

Vaikka molempien liikkeiden poistuminen Hämeenkadulta on uutisena merkittävä, eivät kaupunkilaiset jätettyjen kommenttien perusteella yllättyneet yrityksen tiistaisesta ilmoituksesta. Monien mielestä taustalta löytyy Hämeenkadun mittava remontti, jonka myötä asiointi on osin hankaloitunut keskustan alueella.

Tässä otteita kommenteista:

”Mutta mitä on jäljellä sen jälkeen, kun ratikkatyömaa on ohi? Tyhjä katu, jota pitkin ei saa ajaa.”

”Autioittaminen jatkuu”

”Hämeenkadun autioitumisoperaatio on onnistunut selvästi yli Tampereen kaupunginhallituksen odotusten.”

”Yllätys, monikohan Hämeenkadun liike seuraa perässä?”

”Muutama kauppakeskus vielä lisää keskustan tuntumaan niin ei tarvita enää ollenkaan kivijalkaliikkeitä Tampereen keskustassa.”

”Liiketiloihin löytyy vuokralaiset heti kun katutyömaa on poissa ja ratikka kulkee. Ei huolta.”

”Ja aavikoituminen jatkuu elävöittämisen seurauksena.”

”Jos yksi maailman suurimmista vaateketjuista ei yhden remontin yli selviä, niin peiliä voi tarjota siihen suuntaan.”

”Olen ollut koko talven poissa Tampereelta ja lukenut keskustan kauheuksista. Nyt kun palasin, sain todeta, että mitään kauheuksia ei ole. Kävellen pääsee aivan mainiosti koko Hämeenkadun päästä päähän. Ja voiko joku kertoa, minne autolla pääsy keskustassa on estynyt?”

”Murheellissta katseltavaa tyhjät näyteikkunat ja liiketilat koko keskustan alueella.”

”Ei ole ihme! Lisää vaan ajokieltoja ja jatkuvia työmaita!”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut