Tampereella tarvitaan edullisia vuokra-asuntoja, Hipposkylä remonttiin - Tampere - Aamulehti

Yli 200 vuokralaista joutuu etsimään uuden kodin Tampereella – 20 vuotta Hervannassa asunut Jarmo Virta järkyttyi: ”Tieto tuli täysin yllättäen”

Tampereella pitää lähikuukausina löytää uusi koti yli 200:lle kaupungin vuokralaiselle. Hervannan Arkkitehdinkadun kerrostalo ja Hipposkylä tyhjennetään asukkaista remontin tieltä. Pienten asuntojen tarve kasvaa, sillä Tampereen kaupungin isoilla vuokranantajilla tulee lähiaikoina paljon taloja peruskorjausikään.

Jarmo Virta asuu Tampereen Vuokratalosäätiön asunnossa Arkkitehdinkatu 4:ssä. Hänen mielestään alueen talot muodostavat Hervannan parhaan korttelin. – Tämä on lämmin ja täällä on hyvät liikenneyhteydet. 2000-luvun alussa talo oli kuin sikolätti ja touhu hirveää, mutta nyt meno on rauhoittunut. Ainoa puute ovat rumannäköiset parvekkeet, joita ei ole edes pesty.

22.10.2020 6:46 | Päivitetty 25.10.2020 18:23

Aamulehti

Jarmo Virta, 64, on järkyttynyt.

Elokuussa hänen postiluukustaan tipahti tiedote, jossa kerrottiin, että hänen on muutettava asunnostaan maaliskuun alkuun mennessä, koska talo peruskorjataan.

Siihen päättyy Virran 20 vuotta kestänyt asuminen Tampereen Hervannassa, Arkkitehdinkatu 4:ssä sijaitsevan kerrostalon 33-neliöisessä yksiössä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos