Tampereen kaupunginkirjastot ja museot kiinni koronaviruksen vuoksi - Tampere - Aamulehti

Tampereen kaupungin kirjastot ja museot sulkevat ovensa asiakkailta tiistaista lähtien, päätös perustuu hallituksen ohjeistukseen koronaviruksen hillitsemiseksi

Kaupungin kirjastot ja museot pysyvät suljettuina ainakin 13.4.2020 asti.

Suomen hallitus linjasi maanantaina uusista koko maata koskevista toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Näitä toimenpiteitä ovat muun muassa valtion ja kuntien museoiden, teattereiden, kulttuuritalojen sekä kirjastojen tilapäinen sulkeminen. ­

16.3.2020 21:39

Aamulehti

Kaikki Tampereen kaupunginkirjaston kirjastot ovat asiakkailta suljettuina tiistaista 17.3. alkaen. Myöskään kirjastoautot eivät kulje Tampereen alueella samaisesta päivästä lähtien.

Kirjastojen ohella myös kaupungin museot ja kulttuuritalot ovat suljettuina tiistaista alkaen. Suljettavia kohteita ovat Tampereen taidemuseo, Muumimuseo, Museo Milavida, Sara Hildénin taidemuseo, museokeskus Vapriikki, kulttuuritalo Laikku ja Lastenkulttuurikeskus Rulla. Lisäksi Sara Hildénin -akatemian ja Kuvataidekoulun lähiopetus keskeytetään.

Tampereen seudun työväenopiston kurssitoiminnassa lähiopetus loppuu puolestaan keskiviikkona 18. maaliskuuta.

Tampereen kaupunki tiedotti kirjastojen ja museoiden sulkemisesta maanantai-iltana. Tiedotteen mukaan kaupungin toimet perustuvat Suomen hallituksen maanantaina antamaan ohjeistukseen.

Suomen hallitus linjasi maanantaina uusista koko maata koskevista toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Linjausten on astuttava voimaan viimeistään 18. maaliskuuta ja ne ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti.

Jo aiemmin on tiedotettu, että kaikki kaupungin liikuntatilat ja nuorisotilat on suljettu 14.3. lähtien toistaiseksi. Liikuntapalvelujen järjestämät ohjatun liikunnan ryhmät sekä nuorisopalvelujen järjestämät leirit, retket, tapahtumat ja harrasteryhmät on peruttu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?