Asuintalo sortumavaarassa Tampereella, maa katoaa alta - Tampere - Aamulehti

Asuintalo sortumavaarassa Tampereella – Kaupungin rakennustarkastaja ei ole nähnyt vastaavaa 40 vuoden urallaan: ”Voi hyvänen aika, ai kamala”

Kaksikerroksinen rivitalo on sortumavaarassa Tampereella. Asukkaat huomasivat tapahtuneen vasta aamulla. Heitä on kielletty kommentoimasta tapahtunutta julkisuuteen. Tampereen kaupungin rakennustarkastuksen päällikkö Eija Muttonen-Mattila pitää tapausta hyvin erikoisena ja poikkeuksellisena. Video näyttää dramaattisen tilanteen paikan päällä.

Tampereen rakennusvalvonta on nyt asettanut Kaarilassa sijaitsevan neljän perheen talon käyttökieltoon toistaiseksi. Se ei katso talon tällä hetkellä täyttävän turvallisuusvaatimuksia.

17.2.2020 14:56 | Päivitetty 17.2.2020 18:59

Näkymä Tampereen Kaarilassa Vaakkolammin rannalla Tuurnankadulla on pysäyttävä. Asunto-osakeyhtiö Kaarilankulman kaksikerroksisen talon perustusten juurelta on hävinnyt maat, ja talo näyttää olevan sortumavaarassa.

Maa rinnetontilla on dramaattisella tavalla romahtanut ja kadonnut aivan asuintalon perustuksien vierestä. Sortuessaan maata on hävinnyt talon takapihalta laajalta alueelta ja usean metrin syvyydeltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut