Kuiva Tammerkoski houkutteli aarteenetsijöitä: pohjasta löytyi tavanomaiset pöytä, pyörä ja puhelimia, mutta myös kirves - Tampere - Aamulehti

Kuiva Tammerkoski houkutteli aarteenetsijöitä: pohjasta löytyi tavanomaiset pöytä, pyörä ja puhelimia, mutta myös kirves

Mikko Willberg löysi kaksi kännykkää, kourallisen kolikoita, vieheen, pankkikortin ja s-etukortin. Tyttöystävä odotti laidalla, koska ei halunnut sotkea vaatteitaan.

3.4.2018 20:08

Tammerkoski tyhjennettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä. Tiistaina iltapäivällä kourallinen ihmisiä oli kiivennyt alas etsimään esiin tulleesta pohjasta sinne jäänyttä tavaraa.

Juri Eremin on tullut paikalle etsimään vieheitä. Niitä hän on myös löytänyt. Kolmen poikansa kanssa liikkeellä oleva Eremin kertoo, että tavarankeruureissu on porukalle toinen.

Pohjasta löytyi kaikenlaista tavaraa. Juri Eremin käyskenteli Tammerkoskessa kolmen poikansa kanssa.

Isä ja pojat kiertelevät kosken pohjaa noin 1,5 tunnin ajan. Mukaan tarttuu muovikassillinen tavaraa. Vieheiden lisäksi löytöjen joukossa on kasa kolikoita, cd-levyjä ja matkakaiutin.

Kuten aiemminkin pohjasta löytyi myös läjä puhelimia. Etsijät kertovat, että laidalle nostetut puhelimet ovat myös kelvanneet ohikulkijoille, jotka ovat napanneet niitä mukaansa.

Pohjasta löytyi myös terassipöytä.

Isänsä kanssa aarteita etsimään tulleet Maksim, 10, ja Alexander, 8, Eremin löysivät Tammerkoskesta muun muassa mustan miesten lompakon ja vanhan Nokian puhelimen.

Toinen Willbergin löytämistä kännyköistä oli uudehko älypuhelin.

Myös bluetooth-kaiutin oli päätynyt koskeen.

Eurojen seassa oli myös markka-ajalta pennejä.

Tammerkoski tyhjennettiin viimeksi vuonna 2014. Tällä kertaa koski on tyhjänä kolme vuorokautta.

Tammerkoskesta on perinteisesti löytynyt polkupyörä tai useampia. Niin myös nyt.

Koskesta löytyi myös kirves.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: