Poliisi edelleen vaitonainen Jankan Wanhan grillin ryöstöstä - Tampere - Aamulehti

Poliisi edelleen vaitonainen Jankan Wanhan grillin ryöstöstä – Ensimmäinen kiinniotettu päästettiin vapaaksi, kiinni nyt toinen henkilö

Osoitteessa Alasniitynkatu 34 sijaitseva Jankan Wanha grilli ryöstettiin perjantaina puukolla uhaten.

29.10.2019 12:35 | Päivitetty 29.10.2019 12:47

Jankan Wanha grilli ryöstettiin myöhään perjantai-iltana. Hätäkeskus sai ilmoituksen ryöstöstä kello 22.41. Ryöstö tehtiin puukolla uhaten ja tekijä sai mukaansa pienehkön summan rahaa.

Rikoskomisario Juha Myllymäki kommentoi tapausta niukkasanaisesti lauantaina ja kertoi yhden mieshenkilön olevan kiinniotettuna tapaukseen liittyen. Viikonloppuna hänen osuuttaan tapaukseen selvitettiin.

Asian tutkinnanjohtaja Pasi Nieminen kertoi Aamulehdelle tiistaina, että perjantain ja lauantain välisenä yönä kiinniotettu mies on nyt päästetty vapaaksi ja kiinni on tällä hetkellä toinen henkilö.

Niemisen mukaan ensimmäinen kiinniotettu päästettiin vapaaksi maanantaina sen jälkeen, kun tutkinnassa kävi ilmi, että hänellä ei ole osuutta asiaan.

Nyt kiinni olevaa, maanantaina kiinniotettua henkilöä poliisi epäilee törkeästä ryöstöstä.

–Ainakin tässä vaiheessa tutkintanimike on törkeä ryöstö. Tutkinnan edetessä rikosnimikkeitä voi kuitenkin mahdollisesti tulla lisää, Nieminen kommentoi.

Poliisi on olut asiaan liittyen vaitonainen sekä viikonloppuna, että tänään tiistaina. Esimerkiksi kysymykseen siitä, loukkaantuiko kukaan tilanteessa, ei poliisi ole vastannut tutkintaan vedoten.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat