Tesla avasi Lempäälään Pirkanmaan ensimmäisen huoltopisteensä - Tampere - Aamulehti

Sähköautomerkki Tesla avasi Lempäälään Pirkanmaan ensimmäisen huoltopisteensä

Uusi toimipiste tarjoaa koeajoja, huoltoa ja toimituspalveluita.

Tesla perusti toisen palvelevan huoltokeskuksensa Tampereelle

2.4.2020 12:43

Tesla avasi torstaina Lempäälään toisen Suomessa palvelevan huoltokeskuksensa. Huoltokeskus on Teslan ensimmäinen Pirkanmaalla.

Yhtiö kertoo tavoitteekseen parantaa sähköautoiluun liittyvien palveluiden saatavuutta Helsingin alueen ulkopuolisille asiakkaille.

Vaikka huoltokeskus sijaitsee Lempäälässä, se on merkitty Teslan verkkosivuille Tampereen huoltokeskuksena. Huoltokeskus tarjoaa Teslan mukaan koeajoja, huoltoa ja toimituspalveluita saman katon alla.

Yhtiö kertoo digitalisoitujen myynti-, huolto- ja toimituspalveluiden mahdollistavan asioimisen ilman fyysistä kontaktia.

Teslan ajoneuvojen ongelmat voidaan useimmissa tapauksissa tunnistaa ja diagnosoida etäyhteyden kautta. Yhtiön Mobile Service -teknikot voivat tehdä 80 prosenttia tarvittavista korjauksista huoltokeskuksen ulkopuolella - esimerkiksi asiakkaiden kotona, työpaikalla, sekä lataamisen tai ostoksien yhteydessä.

Vuonna 2019 maailmanlaajuinen Mobile Service -palvelukanta lähes kaksinkertaistui 743 ajoneuvoon. Suomessa palvelu kasvaa tarvittaessa kysynnän mukaan.

Suomessa on nykyisin yhdeksän Teslan Supercharger-latausasemaa ja satoja Destination Charger-latureita. Tulevaisuudessa Suomessa on tarjolla myös V3 Supercharging, joka mahdollistaa vielä nykyistä suurempia latausmääriä ja nopeampia latausaikoja.

Euroopassa Teslan asiakkaita palvelee 500 asemaa, joissa on yli 4 800 yksittäistä laturia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut