Aava ja Pikkujätti avaavat toimipisteen Ratinassa marraskuussa - Tampere - Aamulehti

Tampereen Ratinan uusi lääkäriasema palkkasi kilpailijoilta toistakymmentä lastenlääkäriä – Vertailu paljastaa yksityisten lääkäriasemien hintaerot

Useita lastenlääkäreiltä on siirtymässä lastenlääkäriasema Pikkujätin uuteen toimipisteeseen Ratinaan muilta Tampereen lääkäriasemilta. Kaikkiaan Aavassa ja Pikkujätissä aloittaa noin 60 lääkäriä ja hoitajaa. – Nyt on oikea hetki avata isompi lääkärikeskus Tampereella, sanoo Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio. Kilpailun voi ennustaa kovenevan.

Lääkärikeskus Aava ja lastenlääkäriasema Pikkujätti avaavat toimipisteen Ratinassa 2. marraskuuta. Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio (vas.) ja Pikkujätin toimitusjohtaja Jukka Puustinen sanovat, että Tampere valikoitui uuden toimipisteen sijainniksi, koska kaupunki on kiinnostava kasvukeskus ja vaihtoehto pääkaupunkiseudulle.­

30.10.2020 6:05

Aamulehti

Tampereella avaa pian ovensa uusi yksityinen lääkäriasema. Lastenlääkäriasema Pikkujätti sekä samaan konserniin kuuluva, työterveys- ja lääkäripalveluita tarjoava Aava aloittavat kauppakeskus Ratinassa marraskuun alussa.

– Kaikki mitä terveydenhuollon markkinassa tapahtuu tällä hetkellä, antoi meille vauhtia, että nyt on oikea hetki avata isompi lääkärikeskus Tampereella, kertoo Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?