Asuntojen hinnat putosivat ja myyntiajat peräti tuplaantuivat Tampereella – Katso hakukoneesta oman asuinalueesi tilanne, yksi alue erottuu

Viimeisen vuoden aikana asuntojen markkinointiajat kaksinkertaistuivat ja hinnat kääntyivät laskuun Tampereella. Nyt kiinteistönvälittäjät sanovat, että asuntokauppa on vähitellen normalisoitumassa.

Jonathan Garcia ja Hannemari Ahonen Garcia kävivät maanantaina kiinteistönvälittäjä Johanna Oksasen (oik.) järjestämässä asuntoesittelyssä Tampereen Lukonmäessä. Mukana oli myös tytär Acacia, 1 vuotta. Perhe etsii budjettiinsa sopivaa 2–3 makuuhuoneen asuntoa. Myös sijainti on heille tärkeä kriteeri, koska he haluavat asua lähellä muuta lähisukua.

Aamulehti

Asuntojen markkinointiajat ovat Tampereella nyt yli kaksinkertaiset vuodentakaiseen verrattuna. Maalis–huhtikuussa asunnon keskimääräinen markkinointiaika on ollut 78 päivää.

Korona-aikaan asuntokauppa kiihtyi Tampereella niin, että asuntojen keskimääräinen markkinointiaika oli lyhimmillään 35 päivää. Näin oli vielä vuosi sitten huhtikuussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut