Pihlajalinnalle on valittu uusi toimitusjohtaja – siirtyy Fiskarsista

Tuomas Hyyryläinen aloittaa Pihlajalinnan toimitusjohtajana viimeistään marraskuun alussa.

Aamulehti

Tuomas Hyyryläinen on nimitetty terveyspalveluja tuottavan pörssiyhtiö Pihlajalinnan uudeksi toimitusjohtajaksi.

Hän aloittaa tehtävässä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, mutta viimeistään marraskuun alussa.

Hyyryläinen siirtyy Pihlajalinnaan Fiskars Groupista, jossa hän on toiminut liiketoiminta-alue Crean liiketoimintajohtajana vuodesta 2019 ja konsernin johtoryhmässä vuodesta 2018.

Tätä aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä suomalaisissa pörssiyhtiöissä Nesteellä, F-Securella ja Nokialla.

Hyyryläinen on syntynyt vuonna 1977 ja hän on kauppatieteiden maisteri.

”Työllä, jota Pihlajalinnassa tehdään joka päivä, on iso merkitys yksittäisille asiakkaille ja koko yhteiskunnalle. Tämä motivoi minua suuresti ja odotan innolla, että pääsen oppimaan alasta ja yhtiöstä sekä tutustumaan kaikkiin pihlajalinnalaisiin”, Hyyryläinen sanoo Pihlajalinnan tiedotteessa.

Pihlajalinnan hallituksen puheenjohtaja Jukka Leinonen puolestaan mainitsee tiedotteessa, että Pihlajalinna on viimeisen vuoden aikana kasvanut merkittävästi yrityskaupoilla. Samalla markkinaa haastaa yleinen inflaatiokehitys, työvoimapula, edelleen kasvavat hoitojonot sekä hyvinvointialueiden aloittaminen.

”Olemme nostaneet yhtiön toiminnan keskiöön paitsi kannattavan kasvun ja taloudellisen aseman vakauttamisen myös johtamisrakenteiden ja henkilöstön työkyvyn edistämisen.”

Pihlajalinna ilmoitti maaliskuussa, että yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu. Tuolloin kerrottiin, että yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja Joni Aaltonen sopivat, että Aaltonen siirtyy Pirkanmaan ja Väli-Suomen alueesta vastaavaksi johtajaksi sekä avustamaan yritysjärjestelyissä. Uuden toimitusjohtajan aloittamiseen saakka vt. toimitusjohtajana toimii Mikko Wirén.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut