Entinen huippu-urheilija ja urheiluvaikuttaja aloittaa tamperelaisen lakitoimiston johtotehtävissä

Sami-Petteri Kivimäki on tuttu superpesiksestä, jossa hän luotsasi pelinjohtajana Vimpelin vedon mestaruuteen kahtena vuonna. Kuva on vuodelta 2018.

Aamulehti

Superpesiksen pääsarjajoukkueista tuttu Sami-Petteri Kivimäki siirtyy tamperelaisen lakitoimisto Leckle oy:n kehitys- ja henkilöstöjohtajana.

Kivimäki siirtyy pestiin Seinäjoen jalkapallokerho -konsernin toimitusjohtajan paikalta. Urheilu-uralta Kivimäki tunnetaan superpesiksestä, jossa hän vei Vimpelin vedon pelinjohtajana seuran mestaruuteen vuosina 2016 ja 2017.

Kivimäki sanoo, että Leckle on yksi Manse PP:n yhteistyökumppaneista, mutta tällä hetkellä hän ei ole palaamassa valmennus- tai pelinjohtotöihin.

”On kovat odotukset, olen inspiroitunut ja ylpeä siitä, että pääsen osaksi nousevaa tarinaa. Siinä on hieno kasvutarina ja loistavia ihmisiä. Nyt pääsen matkaan mukaan ja odotan positiivisia onnistumisia.”

Lecklen toimitusjohtaja Jouni Sivunen sanoo tiedotteessa, että urheilujohtajan hankkiminen on jatkumoa siihen, että yrityksessä on kehitetty 2000-luvulla yksilökeskeistä johtamista ja jossa se haluaa ottaa merkittäviä harppauksia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut