Finnair peruu lentoja: Kerro meille lentomatkastasi Tampere-Pirkkalan ja Helsingin välillä

Finnairin maaliskuun reittilennot Tampereen ja Helsingin välillä on korvattu busseilla. Lentoja peruttiin aikaisemminkin alkuvuodesta ja viime vuoden loppupuolella. Kerro meille, oletko sinä lentänyt väliä ja millaista lennolla oli.

Finnair on perunut maaliskuun reittilennot Tampereen ja Helsingin välillä ja korvannut vuorot busseilla. Peruutuksia on osunut paljon alkuvuoteen ja viime vuoden lopulle.

7.3. 10:34

Aamulehti

Finnair ilmoitti helmikuussa peruvansa maaliskuun reittilentonsa Tampereen ja Helsingin väliltä. Vuorot korvataan bussiyhteydellä. Finnair korvasi myös tammikuun ja marraskuun reittilentonsa bussiyhteydellä samalla reitillä.

Päätöstä Finnair perusteli helmikuussa lentävän henkilöstön tiukalla resurssitilanteella sekä sillä, että matkustajamäärät Tampereelta ovat sillä tasolla, että reitit on mahdollista korvata tilapäisesti linja-autoyhteyksillä.

Aamulehti kerää nyt Tampereen ja Helsingin välillä lentäneiden matkustajien kokemuksia lennoista. Jos sinä olet lentänyt Tampere-Pirkkalan kautta, kerro matkastasi vastaamalla alla olevaan kyselyyn. Koska lentoja on tänä vuonna peruttu niin paljon, voit kertoa kokemuksiasi myös vuodelta 2022.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut