Euribor ylitti jo 3,7 prosentin rajan – Miten koronnousu näkyy arjessasi? Vastaa Aamulehden verkkokyselyyn

Kerro Aamulehden verkkokyselyssä, miten koronnousu on vaikuttanut arkeesi ja kuinka paljon kulusi ovat nousseet.

Vuoden euribor on noussut viisi päivää putkeen, ja myös lyhyemmät euribor-korot ovat olleet tällä viikolla nousussa. Vastaa Aamulehden verkkokyselyyn ja kerro, miten koronnousu näkyy arjessasi.

1.3. 16:24 | Päivitetty 2.3. 12:53

Aamulehti

Asuntolainojen viitekorkona yleisesti käytetty euribor nousi tiistaina jo 3,7 prosenttiin. Vuoden euribor on nyt noussut yhtäjaksoisesti viisi päivää putkeen, ja myös lyhyemmät euribor-korot olivat maanantaina nousussa.

Miten koronnousu on vaikuttanut arkeesi? Kuinka paljon kuukausikulusi ovat nousseet? Oletko aloittanut joitain säästökeinoja tai muita toimenpiteitä? Vastaa Aamulehden kyselyyn ja kerro kokemuksistasi.

Voit vastata alla olevaan verkkokyselyyn tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen saara.nyystila@aamulehti.fi. Julkaisemme kokemuksia jutussamme. Käytämme jutussa ainoastaan vain niiden kirjoittajien kommentteja, joiden nimi ja yhteystiedot ovat toimituksen tiedossa.

Jos vastaat sähköpostilla, kerro seuraavat asiat: Millaisessa talossa/asunnossa asut? Miten koronnousu on vaikuttanut arkeesi? Kuinka paljon kuukausikulusi ovat nousseet? Millaisia säästökeinoja olet aloittanut? Millaista joustoa olet hakenut asuntolainan lyhennyksiin? Kerro viestissäsi myös nimesi, ikäsi, paikkakuntasi sekä yhteystiedot.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut