Käytkö töissä, mutta tulosi eivät riitä elämiseen? – Vastaa Aamulehden kyselyyn

Monen työssä käyvän tulot eivät yksinään riitä elämiseen. Aamulehti kerää kokemuksia tällaisista tilanteista ja tekee aiheesta juttua.

Kun palkkatulo ei riitä elämiseen, Kela voi myöntää yleistä asumistukea.

28.12.2022 14:34

Aamulehti

Oletko palkkatyössä käyvä henkilö, mutta tulosi eivät riitä elämiseen?

Aamulehti tekee juttua aiheesta. Toivomme kokemuksia henkilöiltä, jotka käyvät töissä, mutta joilla pelkät palkkatulot eivät riitä elämiseen ja jotka mahdollisesti saavat asumistukea.

Kerro kokemuksesi vastaamalla verkkokyselyyn tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen annastiina.salonen@aamulehti.fi. Julkaisemme lukijoiden kokemuksia jutussa.

Jätä yhteystietosi kyselyn lopussa. Käytämme jutussa vain niiden kirjoittajien kommentteja, joiden nimi ja yhteystiedot ovat toimituksen tiedossa. Tiedot jäävät vain toimituksen tietoon.

Jos osallistut kyselyyn sähköpostilla, vastaa viestissäsi näihin kysymyksiin: Käytkö töissä, mutta tulosi eivät riitä elämiseen? Kuvaile tilannettasi tarkemmin. Kerro myös, kuinka paljon saat palkkaa ja kuinka paljon ovat asumiskulusi. Onko tilanteesi muuttunut viimeisen vuoden aikana? Kuuluuko ruokakuntaasi muita ihmisiä? Keitä? Jos ruokakuntaasi kuuluu toinen aikuinen, onko hän palkkatöissä? Minkälaiset tulot hänellä on? Saatko Kelalta asumistukea?

Kerro sähköpostissa myös nimesi, ikäsi, paikkakuntasi sekä yhteystietosi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut