Oomi muuttaa hinnoitteluaan: sähkön hinta laskee väliaikaisesti osalle asiakkaista

Oomi laskee osan asiakkaistaan sähkön hinnan kiinteään 24,90 senttiin per kilowattitunti. Muutos on väliaikainen.

Sähkönmyyntiyhtiö Oomi on ilmoittanut muutoksista siinä, miten se hinnoittelee myymäänsä sähköä. Erilaisia sähkösovelluksia kuvattiin aiemmin joulukuussa.

23.12.2022 11:41

Sähkönmyyntiyhtiö Oomi kertoo laskevansa sähkön hintaa vuoden alusta kolmeksi kuukaudeksi. Yhtiön mukaan muutos koskee merkittävää osaa sen asiakkaista, joilla on tällä hetkellä sähkölleen kalliimpi hinta.

Oomi ilmoittaa laskevansa tiettyyn ryhmään kuuluvien kuluttaja-asiakkaiden sähkön hinnan kiinteään 24,90 senttiin kilowattitunnilta. Muutos on väliaikainen ja tarkoitettu tammi–maaliskuuksi.

Yhtiö ei toistaiseksi ole kertonut, montaako asiakasta muutos tarkalleen koskee, mutta kuvailee määrää merkittäväksi.

Voimaan automaattisesti

Uuteen alennettuun hintaan ovat oikeutettuja kaikki Oomin nykyiset asiakkaat, joilla on määräaikainen sopimus tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Myös yhtiön pörssisähköasiakkaat voivat halutessaan siirtyä ei-määräaikaiseen sopimukseen tarjottuun hintaan.

Yhtiön mukaan muutos astuu voimana automaattisesti, eikä siis vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Oomin mukaan hinnan laskemisen mahdollistaa onnistunut riskien hallinta, asiakkaiden säästötoimenpiteistä johtunut sähkönkulutuksen lasku ja onnistumiset yhtiön aurinko- ja polkupyörä-leasing-liiketoiminnoissa.

Yhtiö kertoo päättäneensä hinnanlaskusta tällä viikolla.

Huoli asiakkaista

Oomin toimitusjohtaja Tuomas Oksanen kertoo yhtiön tiedotteessa, että Oomilla on huoli asiakkaistaan. Oksasen mukaan yhtiö halusi löytää ratkaisun, joka auttaa sen asiakkaita kriittisimmässä tilanteessa kylmimmän ajanjakson aikana.

Oksanen kuitenkin peräänkuuluttaa sitä, että on yhä tärkeää, että sähkön säästämistä jatketaan.

Oomi kehottaa asiakkaitaan tarkistamaan nykyisen sopimuksensa esimerkiksi viimeisimmästä sähkölaskusta.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut