Ravintolajätti Noho Partners antoi positiivisen tulos­varoituksen

Yhtiö odottaa koko vuoden liikevoittomarginaalin ylittävän 9,5 prosenttia.

Noho Partnersin tulosta on tänä vuonna siivittänyt muun muassa hyvin sujunut ravintolatoiminta Tampereen Nokia-areenalla. Ihmiset jonottivat areenalla joulukuussa 2021.

8.12.2022 8:27 | Päivitetty 8.12.2022 8:46

Ravintolakonserni Noho Partners on antanut positiivisen tulosvaroituksen. Yhtiö uskoo liiketoimintansa kannattavuuden yltävän aiemmin arvioitua paremmaksi.

Noho Partners arvioi yhtiön koko vuoden liikevoittomarginaalin ylittävän 9,5 prosenttia. Aiempi arvio oli, että liikevoittomarginaali ylittää 8,5 prosenttia.

Toimitusjohtaja Aku Vikströmin mukaan kannattavuuden suotuisan kehityksen taustalla ovat muun muassa koronapandemian aikana tehdyt kehitystoimet sekä hyvä asiakaskysyntä.

”Yhtiön tuloskunto on historiallisen kovalla tasolla ja pandemian jälkeinen palautumisemme niin tulos- kuin tasepuolella on ylittänyt kaikki odotukset”, Vikstrom sanoo tiedotteessa.

Liikevaihdon osalta Noho Partners pitää ohjeistuksensa ennallaan. Yhtiö arvioi, että liikevaihtoa kertyy tänä vuonna yli 300 miljoonaa euroa. Kahtena edellisenä vuonna Noho Partnersin liiketulos jäi tappiolliseksi, kun koronapandemia kolhi ravintola-alaa.

Noho Partners -konserniin kuuluvilla yhtiöillä on noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Noho Partners omistaa useita ravintoloita myös Tampereelta ja pyörittää muun muassa Nokia-areenan ravintolatoimintaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut