Vincit kasvoi kokoa – liikevaihdon nousu lähes 70 prosenttia viime vuodesta

Vincitiin sulautunut Bilot raportoidaan jatkossa osana Vincit Suomea, jonka nimeksi tulee jatkossa Vincit Europe.

27.10. 17:40

Aamulehti

Tamperelaisella teknologiayhtiö Vincit oyj:llä on ollut Bilot-fuusion tuoma uusi arki. Sulautuminen tapahtui heinäkuun alusta.

Lue lisää: Vincitin ja Bilotin yhdistymisen taustalla on kolme tekijää – tamperelaisyritys nousee kerralla keskisuurten joukkoon: ”On ollut auttamatta liian pieni”

”Yhtiöiden ja uusien toimintatapojen integrointi on sujunut suunnitelmien mukaisesti, mikä on hieno saavutus ottaen huomioon muutosten laajuuden koko Vincitin toimintaan”, kertoo toimitusjohtaja Julius Manni yhtiön tiedotteessa.

Liikevaihto vuoden 2022 kolmannella vuosineljänneksellä oli 22,7 miljoonaa euroa. Liikevaihdon kasvu edellisvuoden kolmanteen vuosineljännekseen nähden oli 9,3 miljoonaa euroa eli 69,4 prosenttia, josta heinäkuun alussa toteutuneen sulautumisen osuus oli 6,3 miljoonaa euroa.

Oikaistu liikevoitto oli 0,8 miljoonaa euroa eli 3,7 prosenttia liikevaihdosta. Sulautumisesta aiheutuneet kertaluonteiset kustannukset olivat noin 1,2 miljoonaa euroa. Oikaistu liikevoitto ennen kertaeriä oli 2 miljoonaa euroa eli 8,8 prosenttia.

Vincitiin sulautunut Bilot raportoidaan jatkossa osana Vincit Suomea, jonka nimi tulee olemaan Vincit Europe. Sen alue on Suomi, Ruotsi ja Keski-Eurooppa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut