Tampereen Turtolan Citymarket teki 100 000 euron investoinnin noutopalveluun – näin se toimii

Asiakas voi tilata ostokset verkon kautta ja noutaa ne koodia vastaan noutopisteeltä.

K-Citymarket Turtolan kauppiaat Kati ja Marko Vainikainen.

14.9. 6:45

Aamulehti

Turtolan Citymarketin kauppias Marko Vainikainen Tampereelta uskoo ostosten noutoon yhtenä tapana asioida päivittäistavarakaupassa. Turtolassa otettiin tämän viikon alussa käyttöön noutopalvelu, joka on 100 000 euron investointi.

Kulku noutopisteelle kulkee Martinpojankadun kautta, eikä pääovilta Sotilaankadulta Säälänkatua pitkin. Kaupan sivulle on rakennettu liittymä ja varattu parkkiruudut. Sivustan seinä aukaistiin ja tilalle tehtiin liukuovet.

”Heti ovien vieressä on noutokärryjä, ja verkkotilauksen yhteydessä saamallaan koodilla asiakas avaa ovet tilaan, jossa on 32 kylmäkaappia”, Vainikainen kertoo.

Osa kaapeista on kylmä- ja osa pakastekaappeja, joista asiakas avaa koodillaan omansa. Kaapit toimivat hiilidioksidilla, jolla on todettu olevan muihin kylmäaineisiin verrattuna vähäiset ympäristövaikutukset.

Noutoon voi tilata valmiiksi kerätyt ostokset verkkokaupasta ympäri vuorokauden, mutta ostosten noutoaika on maanantaista perjantaihin kello 12–21. Palvelu maksaa kanta-asiakaskortilla 4,90 euroa, ilman sitä 6,90.

”Lähdemme 32 kylmäkaapilla liikkeelle, ja on minulla jo takataskussa suunnitelma, mistä kaadetaan seinää, jos asiakkaat niin haluavat. Asiakkaita varten tätä tehdään, ei minua”, Vainikainen sanoo.

Mikä saa luottamaan noudon voimaan niin, että siihen kannattaa investoida 100 000?

”Koronavuodet osoittivat jo verkkokaupan kehitystä. Koronan jälkeen oli pieni notkahdus, mutta kuitenkin on jatkumo ja kehittymä tälle verkosta tilaamiselle. Uskon, että se on tätä päivää ja se tulee entisestään kehittymään.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut