Tampereen Hämeenkadun legendaarinen ravintolatila saa uudenlaisen yökerhon, jonka erikoisuutena on sisällä luikerteleva minigolfrata

Aiemmin tiloissa on toiminut muun muassa yökerho Fat Lady ja Honky Tonk.

Osoitteessa Hämeenkatu 10 sijaitseva ravintolatila on ollut tyhjillään koronasta lähtien. Syyskuun alussa paikalle avautuu Bucket Bar.

31.8. 18:43

Aamulehti

Tampereen keskustaan aukeaa syyskuun alussa uusi baari. Hämeenkadun Bucket Barin erikoisuutena toimii sisälle sijoittuva minigolfrata ja ämpäreissä tarjottavat juomat.

Samoissa tiloissa, osoitteessa Hämeenkatu 10, on sijainnut aiemmin useampia tunnettuja yökerhoja, kuten Honky Tonk, Fat Lady ja viimeisimpänä Venue FL. Fat Lady lopetti vuonna 2019, Venue koronapandemian alussa. Sen jälkeen ravintolatila on ollut tyhjillään.

Toimitusjohtaja Hannu Lahtinen kuvailee torstaina 1. syyskuuta avattavaa ravintolaa yökerhon ja viihdekeskuksen välimuodoksi, viihteelliseksi baariksi, joka muuttuu viikonloppuisin yön pimeinä tunteina yökerhomaisemmaksi. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Tamperelainen.

Mikä?

Poolmax oy

Kotipaikka: Tampere.

Toimitusjohtaja: Hannu Lahtinen.

Omistaa: Galaxie Center Tampere, Turku ja Seinäjoki. Space Bowling & Billiards Hämeenkatu, Viihdekeskus Crazy Puutarhakatu.

Tilikauden tulos: noin 200 000 euroa (2021).

Tilikauden liikevaihto: 4 miljoonaa euroa (2021).

Kuuluu NoHo-Partners konserniin

Lähde: toimitusjohtaja Hannu Lahtinen.

”Suomessa ei ole aikaisemmin ollut kuin pubeja ja yökerhoja, ei mitään siinä välissä. Nyt on alkanut tulla väliin kaikenlaista.”

Lahtisen mukaan puhtaan yökerhon avaaminen olisi ollut hankalaa, mutta uudenlaisella idealla se on helpompaa. Baarissa on 20 minigolfrataa, jotka luikertelevat ympäri sokkeloisia tiloja.

Suuria muutoksia tiloihin ei tehdä. Vuonna 1937 valmistuneen talon rakennutti osuusliike Voima.

”Joka vuosi tulee uudet kaksikymppiset”

Kuten monen muun tamperelaisen ravintolan, myös Bucket Barin taustalla on ravintolajätti NoHo Partners. Se omistaa Bucket Baria pyörittävän Poolmaxin yhdessä Lahtisen kanssa.

Bucket Barin tiloissa on ollut hiljaista muutaman viime vuoden aikana. Lahtinen ei kuitenkaan usko, että se olisi este baarin menestykselle. ”Joka vuosi tulee uudet kaksikymppiset, jotka eivät edes muista, mitä näissä tiloissa on ollut aikaisemmin.”

Hän pitää sijaintia Tampereen parhaimpana, sillä alueelle on keskittynyt myös muita ravintoloita.

Lahtisen mukaan työntekijöiden palkkaaminen uuteen anniskeluravintolaan ei ole tuottanut ongelmia. ”Ihmiset tulevat uusiin paikkoihin mielellään töihin. Työvoiman saatavuus on myös helpottunut, kun terassit rupeavat menemään kiinni.”

Bucket Bar sijaitsee Osuuspankin vieressä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut