Tamperelaisyritys Goforen kasvu kiihtyi huhti–kesäkuussa

Toimitusjohtajan mukaan yhtiön markkinanäkymät ”pysyvät suotuisina”.

Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylundin mukaan yhtiössä ollaan ”erittäin tyytyväisiä mainioon liikevaihdon kasvuun”.

15.8. 10:59

Aamulehti

Tamperelaisen digitaalisten palveluiden suunnittelu- ja palveluyritys Goforen liikevaihto kasvoi 40 prosenttia huhti–kesäkuussa.

Maanantaina puolivuotisen liiketoimintakatsauksensa julkaisseen yhtiön liikevaihto oli 37,1 miljoonaa euroa huhti–kesäkuussa. Vuosi sitten vastaavalla ajanjaksolla liikevaihto oli 26,4 miljoonaa euroa.

Yhtiön tulos tammikuusta kesäkuuhun oli 8,4 miljoonaa euroa. Tästä summasta 2,67 miljoonaa euroa tuli vuoden ensimmäisen neljänneksen tuloksesta.

Gofore julkaisee liiketoimintakatsauksia säännöllisesti. Luvut ovat tilintarkastamattomia.

Lue lisää: Tamperelainen Gofore jatkoi kasvuaan tammi–maaliskuussa

Kauppa kävi

Yhtiö kertoo tiedotteessaan, että myynti oli poikkeuksellisen aktiivista koko vuosineljänneksen ajan. Gofore menestyi muun muassa Tieteen tietotekniikan keskuksen, maa- ja metsätalousministeriön, Verohallinnon, Helsingin kaupungin, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja valtiovarainministeriön kilpailutuksissa.

”Jopa kesäkuu, joka on perinteisesti muita kuukausia hiljaisempi Suomessa, oli myynnissä poikkeuksellisen kiireinen, mikä lupaa hyvää loppuvuodelle ja siitä eteenpäin”, toteaa toimitusjohtaja Mikael Nylund tiedotteessa.

Goforen henkilöstömäärä oli kesäkuun lopussa 1 074. Vuodentakaisesta työntekijöiden määrä kasvoi 271 työntekijällä.

Toimitusjohtajan mukaan yhtiön markkinanäkymät ”pysyvät suotuisina”.

”Mutta epävarmuuttakin on enenevässä määrin. Geopoliittinen tilanne on edelleen vaikeasti ennustettava, koronavirusendemia sitkeä, ja nouseva inflaatio vaikuttaa sekä meihin että asiakkaisiimme. Palkkamme ja asiakashinnoittelumme kehittyivät katsauskaudella samansuuntaisesti, ja teemme jatkossakin työtä pitääksemme tämän tasapainon hyvänä. Myös asiakkaamme kokevat nyt epävarmuutta, ja pidämme mahdollisia muutoksia tarkasti silmällä”, hän kirjoittaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut