Katso tästä, mitkä Pirkanmaan kauppakeskukset pärjäävät parhaiten – Yksi piirre erottaa Ideaparkin muista ja takasi sille kaikkien aikojen myyntiluvut: ”Se on tullut meidän laariin tosi hienosti”

Selvitimme, miten Pirkanmaan kauppakeskukset nyt menestyvät. Koronasta huolimatta moni myi ennätyshyvin viime vuonna. Ideaparkissa kävijät kuluttavat rahaa enemmän kuin missään muussa Suomen kauppakeskuksessa. Ratinan kauppakeskus ohitti vieressä sijaitsevan Koskikeskuksen myynnissä.

Jonne (vas.) ja Konsta Talvitielle sekä Ella ja Laura Petruccille Ideapark on tuttu kohde, jossa pysähdytään usein matkalla. Erityisen tyytyväinen perhe on siihen, että saman katon alta löytyy erilaisia ruokapaikkoja sekä lapsille monenlaista aktiviteettia.

7.8. 5:00

Aamulehti

Sateinen kesäsää on autioittanut keskustan kadut, mutta kauppakeskuksissa riittää kuhinaa. Keravalaiset Jonne Talvitie, Laura Petrucci sekä 8- ja 6-vuotiaat Konsta Talvitie ja Ella Petrucci istuvat Lempäälän Ideaparkin penkeillä syömässä herneitä. He ovat kauppakeskuksen tyypillisiä asiakkaita eli muualta Suomesta saapuneita matkailijoita. ”Olemme matkalla Nokian Edenin kylpylään, ja tämä oli tällainen välimatkapysähdys”, Jonne Talvitie kertoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut