Ruoankuljetuspalvelu Foodora suunnittelee 5 000 lähetilleen uutta aluevaltausta – Suomen toimitusjohtaja Aamulehdelle: ”Uskomme, että siinä on valtava potentiaali”

Ravintolaruoan kuljetukset pysyvät pääosassa, mutta yritys hakee kasvua myös muualta. Toimitusjohtaja Joonas Kurosen mukaan Foodoran lähetit voisivat toimittaa puolessa tunnissa kotiovelle kaikki netissä tehtävät ostokset, jotka yksi kuljettaja pystyy viemään perille. Pilottikokeilu alkaa jo lähiviikkoina apteekkien kanssa.

Viime vuosina Foodora on laajentanut toimintaansa myös ruokaostosten kuljetuksiin. Tavarat tilataan netistä, ja lähetit kuljettavat ne asiakkaan kotiin noin puolessa tunnissa. Foodoran toimitusjohtaja Joonas Kuronen kuvattiin Helsingin varastomyymälässä Pasilassa sen avajaisten aikaan 8.12.2020.

13.5. 7:10

Aamulehti

Ruoankuljetuspalveluna tunnettu Foodora aikoo laajentaa toimintaansa verkkokaupan puolelle ja ryhtyä kuljettamaan apteekkitavaroita ja muita nettiostoksia, jotka lähetti voisi tuoda kotiovelle puolessa tunnissa.

”Olemme miettineet, mitä teemme seuraavaksi. Meillä on vahva kuluttajabrändi ja 5 000 lähettiä tuolla kentällä. Voisimme tarjota lähettipalvelua kuljetusvaihtoehdoksi erilaisiin verkkokauppoihin, joissa ihmiset tekevät ostoksia”, Foodoran Suomen toimitusjohtaja Joonas Kuronen suunnittelee.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut