200 Nordean työntekijää muuttaa Tampereella – ensimmäiset asiakas­tapaamiset uusissa tiloissa huhtikuussa

200 Nordean työntekijää siirtyy uusiin tiloihin Kalevantielle Tampereella. Kassa- ja päivittäiskonttori jatkaa keskustassa Kauppakadulla.

Technopoliksen Kalevantien kiinteistö sijaitsee Tampereen keskustassa Nokia-areenan vieressä.

15.3. 17:44

Aamulehti

Nordea muuttaa uuteen osoitteeseen Tampereella. Muutto Hämeenkadulta Technopolis Yliopistonrinteen kiinteistöön Kalevantielle toteutuu huhtikuussa.

Kassa- ja päivittäisasiointi tapahtuu jatkossakin Tampereen keskustassa Kauppakatu 7:ssä, mutta esimerkiksi kasvokkain käytävät lainaneuvottelut ja yritysten pankkipalvelut hoituvat jatkossa Technopoliksessa. Myös varainhoito, pankin juristit ja puhelinasiakaspalvelu siirtyvät uusiin tiloihin.

Muutossa työpaikan sijainti vaihtuu 200:lta Nordean työntekijältä. Kauppakadulle jää vajaan 20 työntekijän tiimi. Muutolla ei ole henkilöstövaikutuksia.

Viimeistelyä vaille valmista

Nordean toimipaikan johtaja Tomi Tulonen sanoo, että Nordea saa Technopoliksessa käyttöönsä koko kuudennen kerroksen ja osan viidennestä kerroksesta. Uusissa tiloissa työntekijät ovat vähemmän hajallaan kuin nyt.

”Olemme kaikki yhdessä. Siinä on yksi pihvi asiassa: pääsemme toimimaan yhteistyössä ja levittämään osaamista. Nyt olemme olleet kahdessa talossa ja monessa eri kerroksessa, vähän eri lokeroissa”, Tulonen sanoo.

Uudet yli 2 000 neliön tilat on remontoitu Nordean käyttöön. Ne ovat Tulosen mukaan viimeistelyjä vaille valmiit. Ensimmäiset asiakastapaamiset toteutuvat uusissa tiloissa maanantaina 4. huhtikuuta.

Nordealla on Pirkanmaalla jatkossa kuusi toimipistettä, uuden Technopoliksen lisäksi Tampereen Kauppakadun ja Lielahden toimipisteet sekä Nokian, Sastamalan ja Lempäälän Ideaparkin toimipisteet.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut