Tamperelaisyrityksen polttoainekustannukset nousivat vuodessa jopa 250 000 euroa, firmoja alkanut jo kaatua – Näin rajusti dieselin hinta iskee kuljetusyrittäjiin

Dieselöljyn voimakkaan hinnannousun takia kuljetusyrittäjät ovat joutuneet ahdinkoon kustannusten noustessa. Tampereen seudulla yrityksiä on alkanut jo kaatua. Tässä jutussa suuret ja pienet pirkanmaalaiset kuljetusalan yritykset kertovat, kuinka vaikea tilanne on, miten sitä pitäisi korjata ja kuka laskun lopulta maksaa.

Kuljetusliike Jakopalvelu oy on toimitusjohtaja Jyrki Tammisen mukaan kuljettamisen monialayritys. Elintarvikkeiden lisäksi se kuljettaa esimerkiksi Postin kappaletavaraa. Kun asiakkaita on useita, on nousevien kustannusten saamisessa hintoihin enemmän työtä, mutta samalla useampi toimeksiantaja antaa enemmän tukea liiketoimintaan.

19.2. 6:00

Aamulehti

Kovat polttoaineiden hinnat ovat jo kaataneet kuljetusyrityksiä Tampereen seudulla, sanoo Tampereen seudun kuljetusyrittäjät ry:n puheenjohtaja Jyrki Tamminen. Dieselöljyn keskihinta oli 15. helmikuuta 1,85 euroa litralta, ja se on noussut viimeisen parin vuoden aikana useita kymmeniä prosentteja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut