Suomen suurin ilotulitteiden jakelija odottaa kaikkien aikojen myyntiä - Talous - Aamulehti

Pandemia-ajan yllättävä seuraus: Suomen suurin ilotulitteiden jakelija odottaa kaikkien aikojen myyntiä – ”Jo viime vuonna kasvua oli 35 prosenttia”

Ilotulitekauppa on käynyt viime vuoden tapaan erittäin vilkkaana. Kauppansa ovat tehneet erityisesti niin kutsutut padat, joiden suosio kasvaa vuosi vuodelta. Tampereen Ratinan kauppakeskuksessa sijaitsevassa Rakettitukun myyntipisteessä patojen lisäksi haluttuja ovat olleet tähtisädetikut ja erilaiset nuorille suunnatut pienemmät ilotulitteet.

Tampereen Ratinan kauppakeskuksessa sijaitsevan Rakettitukun myyntipisteen suosituimpia tuotteita ovat olleet patailotulitteet, joita täydennetään kaappeihin useamman kerran päivässä. Teemu Rauhala kertoi, että yksi suosituimmista padoista on ollut Full hd -niminen pata.

30.12.2021 7:39

Aamulehti

Tampereen Ratinan kauppakeskuksessa sijaitsevassa Rakettitukun ilotulitteiden myyntipisteessä on keskiviikkona aamupäivällä hiljaista. Lounasaikaan ilotuliteostoksia pysähtyy tekemään vain muutama. Osa tarkastelee valikoimaa ennakkoon ja kertoo tekevänsä ostokset vasta myöhemmin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut