Alennusmyyntien hintakikkailu vaikeutuu keväällä 2022, tämä muuttuu - Talous - Aamulehti

Alennusmyynnit ovat nyt täydessä vauhdissa, mutta keväällä hintakikkailu vaikeutuu – näin merkinnät muuttuvat: ”Tietää kaupoille hankaluuksia”

Perinteinen alennusmyyntien aika on jälleen käsillä. Kävimme katsomassa, millaisissa tunnelmissa ostoksia tehtiin Tampereen Lielahdessa. Lisäksi kysyimme, miten uusi EU-direktiivi muuttaa ensi keväänä alennushintojen ilmoittamista.

Joulun jälkeiset alennusmyynnit ovat alkaneet Pirkanmaallakin. Tiistaina 28. joulukuuta Tampereen Lielahtikeskuksessa kierrelleet Aki ja Riitta Kuukankorpi eivät tulleet kaupoille vain alennusmyyntien takia. Etsinnässä oli takki ja villatakki.

29.12.2021 6:00

Aamulehti

Perinteiset joulun jälkeiset alennusmyynnit ovat jälleen käynnissä. Vaikka marraskuussa kaupoissa oli Black Friday -alennus­kampanjoita, joulukuu on yhä etenkin erikoiskaupalle vuoden tärkein kuukausi.

Näin sanoo edunvalvontajohtaja Simo Hiilamo Kaupan liitosta. Hänen mukaan joulumyynti on viime vuosina laajentunut marraskuun puolelle. Silti viime vuonna koko vähittäiskaupan arvonlisäverollinen myynti oli joulukuussa noin viisi miljardia euroa

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut