Janne Vuorinen jatkaa Pirkanmaan yrittäjien puheenjohtajana - Talous - Aamulehti

Pirkanmaan yrittäjien puheenjohtajana jatkaa tuttu nimi – Janne Vuorisella edessä jo kolmas kausi

Puheenjohtajavaali ratkesi ensimmäisellä kierroksella, kun Janne Vuorinen sai annetuista 85 äänestä 57.

Pirkanmaan yrittäjien uudelleen valittu puheenjohtaja Janne Vuorinen toimii Medi-Pirkka oy:n toimitusjohtajana. Kuva on otettu vuonna 2013. Tuolloin Vuorinen oli vielä Pirkanmaan yrittäjien varapuheenjohtaja.

10.12.2021 7:13

Aamulehti

Pirkanmaan Yrittäjien sääntömääräinen syyskokous järjestettiin torstaina 9. joulukuuta Tampereella Ravintola Clavassa. Syyskokouksessa äänestettiin yhdistyksen puheenjohtajasta seuraavan kahden vuoden ajaksi.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Nekalan-Koivistonkylän Yrittäjien Janne Vuorinen. Vuorinen aloittaa kolmannen ja näin ollen viimeisen kautensa yhdistyksen puheenjohtajana.

Vuorinen ajattelee, että yhdistyksen tärkein asia on ajaa yrittäjyyden edellytysten parantamista niin Pirkanmaalla kuin koko Suomessa.

”Teemme vaikuttamistyötä, se on meidän pääjuttumme. Yksittäisenä ajankohtaisena asiana nostan esille tulevat hyvinvointialueiden valtuustojäsenten vaalit. Pyrimme tuomaan näkyväksi sen, että on tärkeää, että Pirkanmaan sote-alueelle tulisi monituottajamalli, ja että yksityinen puoli otettaisiin tasavertaisena mukaan tuottamaan palveluita.”

Paikallisyhdistysten tuki

Janne Vuorinen katsoo, että yhdistyksen tärkeimpänä roolina on tukea paikallisyhdistyksiä niiden tekemässä vaikuttamistyössä.

”Olemme kunnissa aktiivisesti mukana keskustelussa. Käymme valtuustoissa puhumassa ja pyrimme saamaan yrittämisen edellytykset mahdollisimman hyvälle tolalle ympäri Pirkanmaata”, Vuorinen kertoo.

Pirkanmaan Yrittäjien hallituksen muodostavat puheenjohtaja, kolme varapuheenjohtajaa ja kymmenen hallituksen jäsentä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut