Tällaisia ovat Pirkanmaan isojen yritysten johtoryhmät ja hallitukset, joissa keski-ikäiset miehet jyräävät – Viisi johtajaa kertoo vaativista työpäivistään: ”Aikamoiset paineet”

Aamulehti selvitti, ketkä johtavat Pirkanmaan isoja yrityksiä. Perkasimme 18 yrityksen johtoryhmät ja hallitukset. Tyypillinen johtaja on keski-ikäinen mies, jolla on diplomi-insinöörin tai kauppatieteiden maisterin tutkinto. Viisi yritysjohtajaa tai hallitusammattilaista kertoo motivoivasta työstään, sen aiheuttamista paineista ja oivalluksista työssä menestymiseksi: ”Se päätös antoi mahtavan hallinnan tunteen”.

Leena Niemistö, Matti Karppinen, Maiju Levirinne, Wiola Kiiveri ja Arto Halonen ovat kaikki merkittävissä rooleissa isoissa pirkanmaalaisissa yrityksissä. Nyt he kertovat, millaista on työskennellä hallituksessa tai johtoryhmässä.

6.2.2022 6:00

Aamulehti

Isoissa pirkanmaalaisissa yrityksissä päätöksiä tekevät keski-ikäiset miehet. Johtoryhmien ja hallitusten jäsenistä enemmistö on suomalaisia miehiä. Heistä kymmenet ovat opiskelleet joko diplomi-insinööriksi tai kauppatieteiden maisteriksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut