Tampellan ja Puutarhakadun Salet testaavat uusia kotiinkuljetuspalveluja - Talous - Aamulehti

Tampereella kokeillaan uusia ruoan kotiinkuljetus­palveluita – euron päivähinnalla ostokset voi saada kotiovelle kuusi kertaa päivässä

Tampellan ja Puutarhakadun Salet testaavat uusia kotiinkuljetuspalveluja rajatuilla asuinalueilla. Ruokaostokset saa kotiin tunnin kuluessa tilauksesta.

Tampereella kahdessa Salessa kokeillaan uusia ostosten kotiinkuljetuspalveluja. Tältä ruokaostosten keräily näytti Koivistonkylän Prismassa kesäkuussa 2019.

8.11. 7:43

Aamulehti

Kahdessa tamperelaisessa Sale-myymälässä kokeillaan kahta erilaista ruoan kotiinkuljetuspalvelua. Kokeilut aloitettiin viime viikolla.

Tampellan Sale testaa Sale-klubia, jossa lähialueen asukkaat voivat tilata euron päivähinnalla isoja tai pieniä ruokaostoksia kotiovelle kuusi kertaa päivässä. Klubi-asiakkaan tulee tilata ostokset viimeistään tuntia ennen haluttua toimitusaikaa, ja ne toimittaa klubin oma kuljettaja.

Keskustassa Puutarhakadun Sale taas kokeilee alle neljän euron hintaista pikatoimitusta, joka lupaa ostokset lähialueen asiakkaille tunnin kuluttua tilauksesta. Pikatoimituksissa ostosten minimitilaus on kymmenen euroa. Kokeilu kestää joulukuun loppuun.

Tampereen lisäksi myös HOK-Elanto testaa parhaillaan klubimallia Wallininkujan ja Herttoniemen Alepoissa sekä pikatoimituksia Sellon ja Elielin Alepoiden lähialueilla.

Pirkanmaan Osuuskauppa on kasvattanut kahden vuoden aikana verkkokaupan toimintaa. Työntekijöitä on nyt 140, ja verkkokaupasta tilattuja ostoksia voi noutaa 25 myymälästä. Lisäksi kotiinkuljetuksen voi tilata Tampereen, Pirkkalan, Lempäälän, Nokian, Ylöjärven ja Kangasalan alueilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut