Ryanair myy alle viiden euron lentolippuja Lontooseen – hinnoittelu tuntuu järjettömältä ilmaston näkökulmasta - Talous - Aamulehti

Pirkkalasta Lontooseen lentää 5 eurolla, kun samaan aikaan junamatkasta Pirkanmaan laidalle joutuu maksamaan 10 euroa – Mitä järkeä tässä on?

Tampere-Pirkkalasta lentää Lontooseen alle viidellä eurolla. Samaan aikaan Pirkanmaan sisällä paikasta toiseen junalla tai bussilla liikkuva saa pulittaa yhtä paljon tai moninkertaisesti matkalipustaan. Yhtälö tuntuu järjettömältä varsinkin, kun samanaikaisesti päättäjät ovat kokoontuneet Iso-Britannian Glasgow'hun ilmastokokoukseen.

Ryanair myy nyt alle viiden euron lentolippuja Tampere-Pirkkalasta Lontooseen. Kuvakaappaus on otettu halpalentoyhtiön kotisivuilta. Aamulehti kävi läpi myös muiden Tampere-Pirkkalasta lentävien lentoyhtiöiden reittilentojen hintoja.

7.11. 6:00

Aamulehti

Tampereelta matkustaa nyt halvemmalla lentäen Iso-Britannian pääkaupunkiin Lontooseen kuin junalla saati bussilla oman maakunnan laidalle Mänttä-Vilppulaan.

Ryanair aloitti reittilentonsa Tampere-Pirkkalasta Lontoon Stanstedin kentälle tiistaina. Halpalentoyhtiö on nimensä mukaisesti halpa: ensimmäisille lennoille edullisimmat liput maksavat 4,99 euroa. Lontooseen ja takaisin lentää siis alle 10 eurolla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut