Foodora ja Wolt kuljettavat nyt myös ruokaostoksia - Talous - Aamulehti

Ruoankuljetusjättien lähetit kuskaavat nyt myös ostoksia – Tampereella myydyimpien lista on yllättävän arkinen: ”Saman­tyyppinen räjähdysmäinen kasvu tässä tullaan näkemään”

Kilpailijat Foodora ja Wolt avasivat muutaman kuukauden välein omat dark store -varasto­myymälänsä Tampereelle. Foodoran Suomen-toimitusjohtaja Joonas Kuronen sanoo, että myymälät rikkovat myyntiennätyksiään lähes joka viikko. Täyttä potentiaalia ei ole Kurosen mukaan ”missään nimessä” vielä saavutettu.

Shoaib Tahir (vas.) Qureshi on yksi Woltin ruokaläheteistä, jotka kuljettavat myös Woltin oman varastomyymälän lähetyksiä. Jasmin Galkin keräsi tuotteita asiakkaan tilaukseen Foodora Marketissa keskiviikkona. Molemmat ruoankuljetusjätit ovat avanneet omat varasto­myymälänsä Tampereelle tänä vuonna.

28.10. 6:00

Aamulehti

Ruoankuljetusjätit laajensivat toimintansa ravintola-annoksista ruokaostosten kuskaamiseen. Wolt avasi Tampereelle Suomen suurimman varastomyymälänsä lokakuun puolivälissä. Kilpailija Foodoran dark store on toiminut Tammelassa jo yli puoli vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut