Tamperelaisen Frameryn tilauskirja on ennätyksellisen täynnä - Talous - Aamulehti

Tamperelainen Framery palkkaa tänä vuonna 150 työntekijää ja tekee nyt kovia myynti­ennätyksiä – toimitusjohtaja kertoo avoimesti raskaasta tiestä menestykseen

Tamperelainen Framery kasvoi autotalli-startupista yli 100 miljoonan euron bisnekseksi ja satojen ihmisten työnantajaksi. Syksyllä 2021 yritys lyö omat ennätyksensä kuukausimyynneissä. Tie tähän pisteeseen ei ollut suoraviivainen. Vuosina 2010–2014 Framery kävi monta kertaa kuilun reunalla.

Frameryn tavoitteena on palkata tänä vuonna 150 uutta työntekijää. Jesse Rantala (oik.) on perehdyttänyt Tomi Heikkisen tuotantolinjalle tänä syksynä. He kokosivat tamperelaisyrityksen valmistamien äänieristettyjen työtilojen runkomoduuleja tuotantolinjan alkupisteessä lokakuun puolivälissä.

23.10. 6:30 | Päivitetty 25.10. 16:43

Aamulehti

Samu Hällfors keskittyy hetkeksi etsimään lukuja kännykästään ja sanoo sitten, että arvio ei osu kauaksi, jos hän sanoo, että Tampereen Sarankulmasta lähtee tänä vuonna maailmalle 17 500 äänieristettyä työtilaa.

”Se on noin 50 koppia päivässä”, Hällfors sanoo ja tarkentaa sitten, että itse asiassa tuotantotahti on tällä hetkellä sitäkin kovempi, sillä alkuvuosi oli hiljainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut