Rauno Jokelainen nousee Uros-yhtiön toimitusjohtajaksi - Talous - Aamulehti

Uros-areenan pääsponsori vaihtoi yllättäen toimitusjohtajaa – Ilmoitus herättää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia

Suomen maajohtaja Rauno Jokelainen nousee oululaisen teknologiayhtiön johtoon, entisen toimitusjohtajan kohtalosta vaietaan täysin.

Tampereen uuden areenan pääsponsorisopimuksen allekirjoittanut Uros-yhtiön toimitusjohtaja Jerry Raatikainen on joutunut jättämään tehtävänsä. Syytä ei kerrottu.

22.9.2021 20:07

Aamulehti

Tampereen uuden areenan pääsponsorina tunnettu oululainen Uros-yhtiö ilmoitti keskiviikkona yllättäen vaihtaneen toimitusjohtajaansa.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty aiemmin emoyhtiön teknologiajohtajana ja Suomen maajohtajana toiminut Rauno Jokelainen.

Nimitystiedotteen tekee kummalliseksi se, ettei siinä kerrota sanallakaan edellisen toimitusjohtajan Jerry Raatikaisen tilanteesta eli onko hän irtisanoutunut ja siirtynyt toisiin tehtäviin yhtiön sisälle tai ulkopuolelle, vai onko hänet irtisanottu.

Yhtiö ei myöskään kiitä edellistä toimitusjohtajaansa tämän työrupeamasta eikä Raatikainen kommentoi vaihdosta mitenkään.

Oulun yliopistosta valmistunut Rauno Jokelainen siirtyi Uros-yhtiöön Nokian palveluksesta vuonna 2019. Tiedotteen mukaan Jokelaisella on lähes kolmikymmenvuotinen ura telekommunikaation kehittämistehtävissä.

Uroksen liiketoimintaa ovat kansainväliset mobiiliratkaisut ja esineiden internet. Yrityksen nimi on lyhenne sen alkuperäisestä englanninkielisestä nimestä Universal Roaming Solutions.

Uros on perustettu Oulussa vuonna 2011. Sen omistaa perustaja Jyrki Hallikainen perheineen. Hallikainen on yhtiön hallituksen puheenjohtaja.

Aamulehti ei tavoittanut keskiviikkona Jerry Raatikaista eikä Jyrki Hallikaista kommentoimaan nimitystä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut