Jukka Moisio palkattiin Nokian Renkaiden johtajaksi keskellä syvää kriisiä – Nyt hän kertoo, miten suunta kääntyi ja paljastaa erittäin kovat tavoitteet: ”Tiesin, mitä pitää tehdä”

Jukka Moisio valittiin Nokian Renkaiden johtoon vaikeassa tilanteessa. Entinen Huhtamäen toimitusjohtaja ei myönnä kokeneensa minkäänlaisia paineita yhtiön suunnan kääntämisessä. Nyt Moisio on asettanut pirkanmaalaiselle pörssiyhtiölle erittäin kovat kasvutavoitteet. Aamulehden haastattelussa hän kertoo, miten ne täytetään.

”Olen ollut hankalissa tilanteissa aiemminkin. Se ei ollut uusi asia”, sanoo Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Jukka Moisio. Hänet valittiin toimitusjohtajaksi toukokuussa 2020 hetkellä, jona leuto talvi oli vaihtunut kevääksi, koronavirus levinnyt maailmanlaajuiseksi pandemiaksi ja rengasvalmistajan myynti takkusi. Nyt näkymä on toinen.

10.10.2021 7:00

Aamulehti

Nokian Renkailla on viimeisen 10 vuoden aikana ollut melkein kaikkea: kassavirtaa, kannattavuutta ja harppauksia vastuullisuudessa. Toimitusjohtaja Jukka Moisio sanoo, että yksi asia on kuitenkin puuttunut: ”Myyntirivi ei ole kasvanut.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut