Tamperelainen Aihio kasvoi kymmenien työntekijöiden taloksi ja teki ratkaisun – nyt Uros-areenastakin tunnettu yhtiö on osa Suomen suurinta arkkitehti­toimistoa

Kolme suomalaista arkkitehtitoimistoa ilmoitti tiistaina yhdistyvänsä uudeksi, Suomen suurimmaksi arkkitehtitoimistoksi. Yksi niistä on tamperelainen Aihio Arkkitehdit. Tamperelaisittain uudessa alussa on kyse kasvu­yrityksen seuraavasta askeleesta, sanoo Aihion toimitusjohtaja Timo Meuronen. Hän uskoo, että fuusiouutisia kuullaan alalla vielä lisää.

Timo Meuronen sanoo, että Aihio Arkkitehdeillä on takanaan omaleimainen menestystarina, joka ”sai nyt tällaisen isomman boostin.” Toimisto kertoi tiistaina, että se yhdistyy Suomen suurimmaksi arkkitehtitoimistoksi. Aamulehti kuvasi Meurosen Aihion toimistossa tiistaina. Meurosen käsissä on pienoismalli Aihion suunnittelemasta Taysin psykiatrisesta sairaalasta.

15.9.2021 6:00

Aamulehti

Suomen arkkitehtuurikentällä tapahtui tiistaina liikahdus, jollaisia Timo Meuronen uskoo alan todistavan kiihtyvässä tahdissa.

Kolme suomalaista arkkitehtitoimistoa ilmoitti tiistaina yhdistyvänsä Suomen suurimmaksi arkkitehtitoimistoksi, ARCO Architecture Companyksi. Meurosen johtama tamperelainen Aihio Arkkitehdit on yksi toimistoista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut