Tällainen on tamperelainen startup, joka haastaa kilpailussa yritysten saunaillat – kokemus valtavan huonoista ja hyvistä tiimeistä jalostui liikeideaksi

Sadat tiimit yrityksissä ja urheiluseuroissa ovat jo kokeilleet tamperelaisen Smoothteamin pelillistettyjä simulaatioita, jotka auttavat ryhmiä toimimaan paremmin yhdessä. Ennen pandemiaa yrityksen kovimpia kilpailijoita olivat kahviautomaatti ja saunaillat.

Smoothteam -startupin tiimiläisistä osa ehti haastattelupäivänä kuvaan. Kuvassa Reetta Koivuniemi (vas.), Aleksis Nokso-Koivisto, Jaakko Heikkilä ja Pasi Kovanen. Kuvasta puuttuvat Eija Lehtonen ja Ville Salonen.

16.10.2021 7:34

Aamulehti

Aleksis Nokso-Koivisto ja Jaakko Heikkilä ovat olleet elämänsä aikana sekä valtavan hyvissä että valtavan huonoissa tiimeissä. Kuusi vuotta sitten he päättivät auttaa ryhmiä toimimaan paremmin. Syntyi Smoothteam oy.

Nyt sadat tiimit ovat hyödyntäneet tamperelaisen startupin tiiminkehitys­simulaatioita. Asiakkaita ovat pienet ja keskisuuret yritykset, pörssiyhtiöt, korkeakoulut, järjestöt ja urheilujoukkueet, viimeisimpänä koripallojoukkue BC Nokia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut