Pirkanmaalla monilla aloilla työvoimapulaa - Talous - Aamulehti

Pirkkalalainen yritys on joutunut kieltäytymään jo noin kymmenestä urakasta, kun uusia työntekijöitä ei löydy – Työpaikkahakemuksissa tapahtui dramaattinen muutos: ”Selvä kasvun este”

Työvoimapulasta kärsivät Pirkanmaalla niin rakennusala kuin teollisuus- ja palvelualat. DDC-tekniikka oy:ssä vaikeudet työntekijöiden löytämisessä ovat johtaneet siihen, että monista urakoista on jouduttu kieltäytymään. Osaajia ei tunnu löytyvän mistään.

Tällä hetkellä DDC-tekniikka oy:ssä on projektipäällikön paikka auki, mutta hakemuksia on tullut toistaiseksi vain kaksi. Muutama vuosi sitten hakumäärät olivat paljon suurempia. Kuvassa DDC-tekniikan toimitusjohtaja Jussi Leinonen heidän toimipisteellään Pirkkalassa. Taustalla työskentelee projektinhoitaja Jouni Hänninen.

13.8. 5:30

Aamulehti

Työvoimapula koettelee useita aloja Pirkanmaalla. Yksi työvoimapulasta kärsivistä yrityksistä on tamperelaislähtöinen rakennusautomaatioon keskittynyt DDC-tekniikka oy. Yritys on joutunut kieltäytymään töistä siksi, ettei työntekijöitä ole riittävästi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos