Pirkanmaalla on pula kokeista ja tarjoilijoista – Tarve vain kasvaa, kun Uros-areena valmistuu: ”Yhdelläkään yrityksellä tai yhdelläkään ravintolalla ole varaa kohdella työntekijöitä huonosti”

Ravintola-alalla oli pulaa osaavista työntekijöistä jo ennen koronapandemiaa. Kriisin aikana ongelma on vain syventynyt. Alan järjestön mukaan osa yrityksistä on joutunut supistamaan aukioloaan tai palveluvalikoimaansa.

Jonna Kääriäinen työskentelee tarjoilijana Noho Partnersiin kuuluvassa Pyynikin Brewhousessa Tampereella. Hän kertoo, että työvoimapula näkyy selvästi, sillä se aiheuttaa pitkiä työpäiviä ja kiirettä.

13.7.2021 6:30

Aamulehti

Koronapandemia on pahentanut ravintola-alan työvoimapulaa. Matkailu- ja ravintolapalvelut Mara ry:n toimitusjohtajan Timo Lapin mukaan matkailu- ja ravintola-alalla on pula tuhansista työntekijöistä, joista suurin osa tarvittaisiin ravintola-alalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut