Omakotitontit menevät kuumille kiville, hinnat jopa triplaantuneet - Talous - Aamulehti

Purkukuntoisesta omakoti­talosta voi saada Tampereen seudulla nyt pitkälti yli 100 000 euroa – Halutuimmilla alueilla tonttien hinnat jopa triplaantuneet

Omakotitonttien kysyntä käy Tampereen seudulla nyt kuumana ja jos tontin haluaa, liikkeissään tulee olla nopea. Muutamassa vuodessa osan tonteista hinnat ovat jopa triplaantuneet. Kysyimme kiinteistönvälityksen ammattilaisilta, millaiset tontit ovat kaikkein halutuimpia.

Tampereen seudulla yhä useampi etsii reitiksi tontinomistajuuteen purkukuntoista omakotitaloa. Tero Naskali Tampereen Kiinteistömaailma Hämeenkadusta esitteli maanantaina 28. kesäkuuta tällaista kohdetta Lempäälän Kuljusta.

29.6.2021 6:00

Aamulehti

Puiden seasta Lempäälän Kuljun Tampereentien varrella pilkistää parhaat päivänsä nähnyt omakotitalo. Piha on villiintynyt, ja seinistä erottuvat talon eri kerrokset.

Paikalle etsitään ostajaa, mutta odotukset eivät kohdistu itse rakennukseen vaan maahan sen alla. Tonttikauppa käy Tampereen seudulla nyt vilkkaana ja halutuimmilla paikoilla kysyntä ylittää tarjonnan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut