Näin iso merkitys sesonkiherkuilla on leipomoille - Talous - Aamulehti

Tamperelaisleipomon johtaja epäili asiakkaan ehdotusta, mutta yllättyi täydellisesti – Näin iso merkitys sesonkiherkuilla on leipomoille: ”Miljoona ei riitä”

Korona-ajan vanavedessä leipomoiden sesonkituotteiden kysyntä on kasvanut. Kotoiluun halutaan jotakin ekstraa. Suomalaiset ovat kuitenkin kaukana länsinaapurista: Ruotsissa kullatusta laskiaispullasta pitää pulittaa sata euroa.

Minna-Liisa Juhola tarjoili 4. helmikuuta runebergintorttuja Leivon Leipomon kahvilassa Tampereella. Leipomon sesonkituotteiden kysynnän kerrotaan kasvaneen.

5.2. 8:06 | Päivitetty 6.2. 18:28

Aamulehti

Ai jai. Jos kansalliskirjailijamme Johan Ludvig Runeberg ei olisi ollut niin perso makealla, meillä ei todennäköisesti syötäisi kuuluisaa Runebergin torttua.

Tuosta karvasmantelilla, punssilla tai rommilla maustetusta herkusta pääsee nykyään herkuttelemaan vaikkapa jo ennen joulua. Tortun samoin kuin useiden muiden sesonkituotteiden myyntikausi on pidentynyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos