Tamperelaisfirma toimii harvinaislaatuisella tavalla: työntekijät päättävät kaikesta eikä pomoja ole - Talous - Aamulehti

Tamperelaisfirma toimii harvinaislaatuisella tavalla: työntekijät päättävät kaikesta eikä pomoja ole – liikevaihto noussut nopeasti miljoonaluokkaan

Yhdenvertaisuuden voima huomattu nuoressa tamperelaisyrityksessä. Ohjelmistofirma Atoz on kasvanut kolmessa vuodessa nopeasti ja sen liikevaihto oli viime vuonna jo lähes 2,5 miljoonan euroa. Tutkijan mukaan korona-aika on tuonut muutoksia itsessään.

Mikko Leinonen valittiin tamperelaisen ohjelmistoyritys Atozin puikkoihin äänestämällä. Leinonen sanoo, että tämä on vain yksi esimerkki siitä, mitä yhdenvertainen vaikuttamismahdollisuus yrityksessä tarkoittaa.

3.2. 7:29

Aamulehti

Ennen kuin Mikko Leinonen valittiin tamperelaisen ohjelmistoyritys Atoz oy:n keulahahmoksi vuodenvaihteen tienoilla, takana oli kaksi tuntia keskustelua yrityksessä työskentelevien henkilöiden kanssa yhdessä toisen kärkihakijan kanssa. Keskusteluiden jälkeen työntekijät äänestivät oman suosikkinsa yrityksen veturiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos