A. Ahlström Kiinteistöt oy sijoittaa Tampereen keskustaan – tässä suunnitelmat - Talous - Aamulehti

170 vuotta bisnestä tehnyt yhtiö sijoittaa nyt kymmeniä miljoonia huippupaikalle Tampereen keskustaan – Johtajat kertovat suunnitelmista: ”Tähän tulee aika urbaani fiilis”

A. Ahlström Kiinteistöt oy hallinnoi Ahlströmin suvun kiinteistö- ja metsäomaisuutta. Nyt se sijoittaa Tampereen Tammelassa sijaitsevaan toimitilakortteliin. Samassa yhteydessä vanha tavara-asema ja rautatieläisten asuintalo saneerataan. Yhtiöllä on toimitilasijoituksia pääkaupunkiseudulla ja Turussa, ja se aikoo sijoittaa lisää myös Tampereelle.

Toimitusjohtaja Peter Ahlström ja kiinteistöjohtaja Pia Lindborg ihastelevat Ratapihankadun varressa Tampereella sijaitsevan tontin sijaintia. Sinne pääsee millä tahansa välineellä tai kävellen helposti. Tontille rakennettavaan toimistokiinteistöön muuttaa päävuokralaisena tamperelainen Gofore. Vanha asuinrakennus ja siirretty tavara-asema näkyvät kuvassa takavasemmalla.­

26.1. 10:10

Aamulehti

Kun tamperelaiset päättäjät mittelivät vielä vanhan tavara-aseman siirtämisestä uudelle paikalle, A. Ahlström Kiinteistöt oy arvioi jo tarkasti aseman lähellä sijaitsevaa tyhjää tonttia.

– Ihmettelen, että tässä ei ole päästy rakentamisratkaisuun paljon aiemmin, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Peter Ahlström.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?