Kalastus- ja metsästysliike Ruoto avaa uuden jättimyymälän Tampereelle - Talous - Aamulehti

Uusi jättimyymälä aukeaa Tampereella: kalastuksen ja metsästyksen erikoiskauppa kasvoi nopeasti Suomen suurimmaksi – toimitusjohtaja yllättyi itsekin

Suomen suurimmaksi kasvanut kalastus- ja metsästysliike viisinkertaistaa neliönsä Tampereella. Intohimosta syntyi yritys, jonka hurjaa kasvua Joonas Oksanen ei ”onnekseen” osannut odottaa.

Tampereen Lielahteen on rakenteilla jättikokoinen kalastus- ja metsästysmyymälä. Yksi osa Lielahden uutta liikettä on asehuone. Ruoto oy:n perustaja Joonas Oksanen (vas.) ja talousjohtaja Kari Rantamäki kertovat, että poliisin vaatimuksesta asehuone on muun muassa vuorattu kattoa myöten rautaverkolla. Asehuoneeseen tulee lisäksi valvontakameroita, varashälyttimiä ja metalliset ovet.­

15.1. 11:07 | Päivitetty 17.1. 19:42

Aamulehti

Jos joku olisi vuonna 2012 kertonut Joonas Oksaselle, 31, että hänen vasta perustamastaan kalastusliikkeestä kasvaa Suomen suurin, hän ei olisi missään nimessä uskonut.

Odottamaton tapahtui. Viime vuonna Ruoto oy:n liikevaihto lähenteli yhdeksää miljoonaa euroa ja tulos oli tukevasti plussalla.

– On onni, etten osannut ajatella niin, Oksanen sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?