Santenin tuotantolaitoksen siirto uudelle omistajalle valmistui - Talous - Aamulehti

Silmälääkeyritys Santenin Tampereen tuotantolaitoksen toimintojen siirto uudelle saksalaisomistajalle valmistui – tuotteet syntyvät silti edelleen Tampereella

Yhtiöt solmivat strategisen kumppanuuden, jossa Next Pharma jatkaa Santenin tuotteiden valmistusta Tampereen tuotantolaitoksessa.

Santen oy myy Tampereen tuotantolaitoksen Kuvassa Santen3 edessä Riikka Mäkelälammi sitten Mari Heikkilä, ihan viimeisenä Sirpa Vuori , nelosessa pakkaamon osastopäällikkö Janina Lampinen.

2.10.2019 18:49

Aamulehti

Silmälääkkeitä valmistavan Santenin Tampereen tuotantolaitoksen ja siihen liittyvien toimintojen siirto saksalaiselle Next Pharmalle saatiin päätökseen 30. syyskuuta.

Yhtiöt solmivat strategisen kumppanuuden, jossa Next Pharma jatkaa Santenin tuotteiden valmistusta Tampereen tuotantolaitoksessa.

Lue myös:Silmälääkeyritys Santen myy Tampereen tuotantolaitoksensa – Tehdas oli tarkoitus sulkea vuonna 2016, mutta nyt toiminta jatkuu

Muutoksen myötä tuotantolaitos siirtyi Next Pharmalle henkilöstöineen.

Kaikkiaan Next Pharmalle siirtyi noin 180 henkilöä, jotka työskentelevät tuotannossa ja sen tukitoimissa, kuten laadunvalvonnassa ja -varmistuksessa, IT:ssä ja hallinnollisissa tehtävissä.

Siirto ei vaikuta Santenin työntekijöihin, jotka työskentelevät myynnin, markkinoinnin, tutkimuksen, kehityksen, myyntilupien, laadunvarmistuksen, lääketurvan, henkilöstöhallinnon, IT:n ja yrityksen hallinnon tehtävissä.

Nämä toiminnot ovat jatkossakin osa Santenia.

Santen ja Next Pharma ilmoittivat toimintojen siirrosta alun perin tammikuussa 2019. Next Pharma on Euroopan johtava sopimuskehittäjä ja -valmistaja.

Lue myös:Miltä tuntuu, kun viiden vuoden yt-neuvottelut päättyvät? Yrityskaupat toivat Santenin henkilöstölle helpotuksen – ostajia kiinnosti paitsi työntekijöiden osaaminen myös Tampere

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut