Kati Ehrola ehti toimia tunnetun tamperelaisyrityksen johtajana vain viikon, kunnes rysähti – Ensitöikseen hänen piti tehdä raju ratkaisu: ”En edes tuntenut heitä”

Toimitusjohtaja Kati Ehrola arvioi, että Linkosuon Kahvilat oy:n myynti jää tänä vuonna 30 prosenttia viime vuodesta. Hän ei usko, että matkailu- ja ravintola-ala palaa enää entiselleen. – Konkursseja tullaan näkemään vielä pitkän aikaa, hän sanoo. Pirkanmaan talousfoorumi kertoi maanantaina tuoreimmat luvut siitä, miten korona kohteli eri toimialoja alkuvuonna.

Kati Ehrola on ehtinyt toimia Linkosuon kahvila oy:n toimitusjohtajana seitsemän kuukautta. Sinä aikana toimipisteitä on jouduttu väliaikaisesti sulkemaan ja työntekijöitä lomauttamaan. Ratinan kahvila palvelee nyt normaalisti.

6.10.2020 6:00

Aamulehti

Majoitus- ja ravitsemistoiminta koki toimialoista kovimman kolauksen koronakeväänä. Alan yritysten yhteenlaskettu liikevaihto romahti Pirkanmaalla lähes puoleen vuodentakaisesta huhti–kesäkuussa.

Pirkanmaan talousfoorumissa maanantaina julkistetut alkuvuoden liikevaihtotiedot kertovat, että lähes kaikkien toimialojen liikevaihdot laskivat Pirkanmaalla samana ajanjaksona.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut