Uros-konserni kertoo nyt, miksi yritys tulee Tampereelle ja miksi jopa Donald Trump tuntee sen – uudella areenalla tehdään pian kokeiluja, joista muualla ei ole kuultukaan

Uuden areenan pääyhteistyökumppaniksi lähtenyt Uros-konserni aiheutti talvella kohun Tampereella. Uroksen väki hämmästyi, kun suomalaiset eivät olleet kuulleetkaan firmasta, jonka jopa Donald Trump tuntee. Lähdimme yhtiön kotikaupunkiin Ouluun selvittämään, mistä hillittömästi kasvaneessa yrityksessä on kyse ja mitä he aikovat tehdä Tampereella.

Tavallinen näky Uroksen pääkonttorin edustalla Oulussa. Toni Vaakanainen (vas.), Samuli Körkkö, Niko Torppa, Anastasiia Borodulina ja Verneri Kohonen osallistuivat iltapäivän keppijumppaan syyskuun alussa.

20.9.2020 7:00 | Päivitetty 20.9.2020 8:00

Aamulehti

Uroksen pääkonttorilla Oulussa ei hätkähdetty äkillistä huomiota, jonka keskelle yhtiö päätyi maaliskuussa sen jälkeen, kun Tampereen uuden areenan nimeksi oli paljastettu Uros Live.

Yhtiön operatiivinen johtaja Juho Kokkonen heijastaa neuvotteluhuoneen seinälle videon, jolla Yhdysvaltain presidentti Donald Trump mainitsee suomalaisen Uroksen. Se on kuvattu lokakuussa 2019, kun Sauli Niinistö oli Trumpin vieraana Valkoisessa talossa. Tällaiseen huomioon yhtiö on tottunut.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut