Juhlatuottajat Jenni Hukkanen ja Hannele Halme olivat äärirajoilla, kunnes tekivät rohkean päätöksen – työntekijän palkkaaminen on iso riski, mutta se voi siivittää yrityksen kasvuun - Talous - Aamulehti

Juhlatuottajat Jenni Hukkanen ja Hannele Halme olivat äärirajoilla, kunnes tekivät rohkean päätöksen – työntekijän palkkaaminen on iso riski, mutta se voi siivittää yrityksen kasvuun

Suomeen on tullut 2000-luvulla 65 000 yksinyrittäjää lisää. Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on "yhtä suuri päätös kuin yrityksen perustaminen". Ennen kuin itsensä työllistäjästä tulee työnantaja, on ratkaistava useita asioita. Tässä jutussa kerromme, milloin työnantajaksi ryhtyminen kannattaa ja mitä se tuo.

Kahdesta kolmeksi. Krista Ahonen (keskellä) aloitti Jenni Hukkasen ja Hannele Halmeen yrityksessä marraskuussa. Viime viikolla kolmikko järjesti hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahden aamiaistilaisuuden Helsingissä.

17.2.2020 6:33

Häiden järjestäminen on kovaa työtä. Parhaiten se onnistuu yhteistyön voimalla.

Juhlatuottaja Jenni Hukkanen järjesti yhtiökumppaninsa Hannele Halmeen kanssa viime syksynä 14 tapahtumaa viiden viikon aikana. Se oli urakka, jonka jälkeen "joululoma tuli tarpeeseen".

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos