Foodora nielaisee Pizza-onlinen - Talous - Aamulehti

Foodora nielaisee Pizza-onlinen

Pizza-online ja ruoantoimituspalvelu Foodora yhdistyvät Foodoran brändin alle.

Ruoantoimituspalvelu Foodora kattaa Suomessa yli 80 kaupunkia.

14.1.2020 10:27 | Päivitetty 14.1.2020 10:27

Pizza-online.fi ja Foodora jatkavat toimintaansa Foodorana tammikuun lopusta lähtien. Brändit kuuluvat samaan Delivery Hero -konserniin. Muutos ei vaikuta konsernin työntekijöihin.

– Ruoan tilaaminen yleistyy vuosi vuodelta ja on monelle suomalaiselle jo arkipäivää. Ala on kuitenkin suhteellisen uusi ja toimintaa pitää kehittää jatkuvasti. Yhdistämällä kaksi brändiämme voimme tarjota sekä palvelun käyttäjille että ravintoloille enemmän. Kehitystyö ja resurssit kohdennetaan yhteen brändiin, Foodoraan, ja näin pystymme parantamaan käyttökokemusta ja palvelun tasoa, kertoo tiedotteessa Nora Särkkä, Foodoran Suomen markkinointijohtaja.

Vuonna 2007 perustettu Pizza-online.fi myytiin saksalaiselle Delivery Herolle vuonna 2012. Ruoantilaus- ja kuljetuspalvelu Delivery Hero on omistanut Suomessa myös Foodoran vuodesta 2015 lähtien.

– Halusimme säilyttää jo kuluttajille tutun brändin, joten mietimme pitkään näiden kahden brändin välillä. Koimme, että Pizza-online.fi yhdistetään vahvasti pizzaan, vaikka tarjoamme paljon muutakin. Olikin luonnollista valita brändiksi Foodora, Särkkä jatkaa.

Pizza-online.fi:n sovellus päivittyy Foodoraksi. Foodoran asiakkaat voivat jatkaa tilausten tekemistä samoilla tunnuksilla, mutta käyttö vaatii uuden Foodora-sovelluksen lataamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut