Tamperelainen yritys Amazoniin.fi neuvoo yrityksiä verkkokaupassa - Talous - Aamulehti

Tamperelainen Jonne Välilä opetteli Amazonin nettikaupan salat ja tietää, mihin yrittäjät siellä kompastuvat – Amazon-osaamisen varaan on kasvanut jo 21 ihmistä työllistävä yritys

Suomalainen yrittäjä ei tule toimeen Amazonin tavarataivaassa ilman, että osaa erottua joukosta. Erottumiseen tarvitaan tietoa verkkoalustan toimintatavoista.

Moni yrittäjä ei ole vielä löytänyt tietään Amazoniin, sillä tuotteidensa saaminen näkyville verkkokaupan tavarapaljoudessa vaatii aikaa ja osaamista. Tamperelainen Jonne Välilä opetteli kaupan niksit omassa yrityksessään ja ryhtyi kauppaamaan osaamistaan muille.­

22.6. 6:00

Aamulehti

Tamperelainen Jonne Välilä aloitti Amazon-nettikaupan vuonna 2017. Hän myi maailmanlaajuisessa verkkokaupassa toimistotarvikkeita ja huomasi, että myynti alkoi kannattaa.

AMAZON

Verkkokauppaan erikoistunut yhdysvaltalainen yhtiö, joka myy muun muassa kirjoja, musiikkia, elektroniikkaa sekä kodin ja puutarhan tavaroita.

Pörssissä yhtiön osake maksoi kesäkuun puolivälissä yli 2 600 Yhdysvaltain dollaria. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli yli 70 miljardia dollaria.

Amazonia pidetään yhtenä neljästä Yhdysvaltain teknologiateollisuuden jättiläisestä yhdessä Applen, Googlen ja Microsoftin kanssa.

Amazonin kautta voi tilata tavaraa maailmanlaajuisesti, mutta yrityksellä ei ole vielä toimipistettä tai asiakaspalvelua Suomessa.

Amazoniin.fi

Tamperelainen yritys, joka neuvoo suomalaisia yrityksiä Amazon-verkkokaupan aloittamisessa ja ylläpitämisessä.

Viralliselta nimeltään Suomen Nettikauppa Snk oy.

Yritys on perustettu vuonna 2018, ja sillä on 21 työntekijää.

Suomen Nettikauppa SNK oy odottaa tänä vuonna noin miljoonan euron liikevaihtoa. Tarkempia taloustietoja ei ole saatavilla, sillä kuluva vuosi on ensimmäinen täysi vuosi Amazoniin.fi-idealla.

Välilä siirtyi kokopäiväiseksi Amazon-yrittäjäksi vuonna 2018, ja muut yrittäjät alkoivat tiedustella, voisiko Välilän yritys auttaa heitä erottumaan Amazonin tavaraviidakossa.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat