Meijoun ja Aare Investin yrittäjä Marko Kuusisto rakentaa tiloja ja ostaa tontteja Tampereella ja Pirkkalassa - Talous - Aamulehti

Tamperelainen Marko Kuusisto oli ylivilkas lapsi, jolta kiellettiin osallistuminen kaupallisten aineiden tunneille – Nyt hän on kovatuloinen yrittäjä, jonka työmaita nousee joka puolelle

Viime vuosina Marko Kuusiston, 41, nimi on tullut yhä useammin vastaan tontti- ja kiinteistökaupoissa Tampereen seudulla. Hänen nimensä löytyy kaikkiaan noin 30 osakeyhtiön tiedoista. Kuka hän on? Aamulehti päätti ottaa asiasta selvää ja sopi kiireisen miehen kanssa kahden tunnin haastattelun.

Yrittäjä Marko Kuusisto sanoo, että hän oppi Tesomalla Tampereella pitämään puoliaan. Teini-iässä vanhan kirjasto vieressä oleva nuorisokeskus oli tärkeä. Nyt rakennus on remontissa.

30.5.2019 8:00 | Päivitetty 10.7.2019 8:46

Aamulehti

Yrittäjä Marko Kuusisto saapuu jo ennen sovittua haastatteluaikaa syömään liikekeskus Westeriin Tampereen Tesomalle.

Kuusisto istuu kahvilassa tyhjä lautanen edessään ja tutkii puhelimeen tulleita yhteydenottoja, kun saavun paikalle. Pian hän puhuu vilkkaasti, hymyilee paljon ja katsoo suoraan silmiin vastatessaan haastattelukysymyksiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut